15 mars 2011

Nuk do të ketë shkëmbim ndërmjet Khedira - Chiellini

Real Madrid dhe Juventus nuk do të hyjnë në negociata për shkëmbimin e lojtarëve , atë në mes të Sami Khedira dhe Giorgio Chiellini gjatë afatit kalimtar të verës, ka deklaruar këshilltari i transferimeve Ernesto Bronzetti.

“Nuk ka kuptim,” tha ai për Tuttomercatoweb.com.

“Nuk ka asnjë mundësi që një lloj i tillë shkëmbimi të ekzistoj. Reali mund të vendos ti shes disa lojtar, si Gernando Gao, por në asnjë mënyrë jo Khediren.”
/JUVENEWS.TK/