02 mars 2011

Matri: Fanella më jep motiv

Sulmuesi i Juventusit, Alessandro Matri ka thënë se fanella e Juventusit e motivon shumë atë.

Juventusi në ndeshjen e ardhshme takohet me Milanin, ndërsa Matri ka thënë se skuadra e tij mund ta fitojë këtë ndeshje.

“Unë kam luajtur kundër Milanti kurrë isha lojtar i Cagliarit, dhe ishte një ndjenjë e mirë. Por që kurrë erdha te Juventusi unë kam një ndjenjë speciale, sepse unë marrë një motiv të madh nga kjo fanellë fantastike”, tha Matri.
/JUVENEWS.TK/