01 mars 2011

Marotta - nuk heq dor nga Elia

Vitin e kaluar ishte i lidhur me një kalim në Juventus mirpo ai mbeti në Hamburg.

Megjithatë Beppe Marptta nuk e ka harruar Elian dhe ka ndërmend që ti fillojn bisedimet, për të arritur një marveshje që Elia të përfundoj në Torino.

Edhe pse Gjermanët vitin e kaluar për 24-vjeqarin Holandez kanë kërkuar 15 milion tashmë janë në gjendje ta lirojn për 7 milion euro.

Mirpo egziston një problem sa i përket vlerës pasi që Liverpool dhe Wigan janë të interesuar për Elian dhe ata do të mundohen që të futen në garë me ndonjë ofert më të majme.
/JUVENEWS.TK/