07 mars 2011

Marchisio: Barazimi do të ishte rezultat real

Si edhe më herët edhe këtë shtune "Hije e Zezë", mbi Juventusin. Pas humbjes 2-0 nga Bologna, ka ardhur edhe një humbje nga Milano me rezultat minimal 1-0. Claudio Marchisio i cili luftoj deri në fund të ndeshjes deklaroj:

Gjatë kësaj jave kemi punuar mirë, kemi punuar të tërën që trejneri e ka kërkuar, mirpo në fushë po kemi probleme dhe nuk po mundemi të kundërshtojmë. Kjo është një periudhë e vështirë, por ne duhet shumë shpejt ta kalojmë.

Nuk kemi qenë të rrezikshëm, mendoj se kemi një problem psikolog, kemi vrapuar por nuk kemi arritur të realizojm.

Milano kishte shumë pakë raste në pjesen e dytë, përveqse golit kur ka ardhur si pësoj të një topi të refuzuar. Dëm, sepse barazimi do të na sjellte moral në skuadër. Duhet të kthemi nga fillimi, duke marë parasysh gabimet që ikemi bërë - deklaroj Marchisio
/JUVENEWS.TK/