02 mars 2011

Juventusi i ri

Ja blerjet për Konten, Spaletin ose Kapelon.

Juve ka një plan për t’u ringritur.

Do të duhet të zgjedhë një mes tre trajnerëve të njohur; Kapelo, Spaleti ose Konte, të cilët preferohen edhe nga tifozët.

Këtyre do t’u shtohen edhe blerjet e minimalisht tre kampionëve.

Juventusi i Kapelos, përveç lojtarëve aktualë, mund të afrojë në ekip mbrojtësit Beck e Baines, mesfushorët Gago e Bastos dhe Sançez për sulmin.

Për Juventusin e Spaletit parashikohen Beck në mbrojtje, Pizzaro e Pastore në mesfushë dhe Vuçiniç në sul.

Juventusi i Kontes do të ketë Beck e Drenthe në mbrojtje, Diara e Bastos në mesfushë. /JUVENEWS.TK/