02 mars 2011

Galliani: Juventusi në krizë është i rrezikshëm‏

Andrea Galliani flet për ndeshjen e radhës kundër Juventusit.

“Do të preferoja që Juventusi dy ndeshjet e fundit ti kishte fituar.

Atmosfera që është krijuar në Torino, ku mbretëron nervozizmi, ma fut frikën, kjo atmosfere nuk është aspak në favor të Milanit.

Juventusi është një skuadër më përvojë dhe në këso ndeshje din të gjendet më së miri.

Do të jetë një ndeshje shumë e vështirë për ne,” - deklaroi Galliani.
/JUVENEWS.TK/