02 mars 2011

Arshavin në listen e të kërkuarve!

Juventus shpreh dëshirën që në afatin kalimtar veror ta sjell Russin Andreya Arshavin nga Arsenali, por Agjenti i ti nuk ka dashur të bisedoj për këtë. Arshavin e ka rigjetur formen e më parshme që kishtë në Dinamo si dhe në fillim në Arsenal.

"Zonja e Vjetër", ka tentuar që Rusin ta sjellte në Juventus edhe në muajin Janar, mirpo nuk ja arriten qëllimin, ata nuk do të ndalen, do të tentojn që këtë ta bëjnë në afatin kalimtar veror.

Është shumë e vështirë ti komendoj disa qeshtje, Andrea është futbollist i Arsenalit dhe ka kotrat edhe dy vjet e gjysme me Arsenalin ka deklaruar Agjenti Denis Lachter.

Formalisht kërkesa nukl ka, të gjitha janë spekulime, Juventus ka mundur që ta sjellte Arshavinin para dy viteve por nuk kan dashur, megjithatë mediat Italiane bëjnë të ditur se Agjenti Denis Lichter është në kontakte me Biakonerët dhe mund të arrijnë një marveshje që ta transferojn në qershor Arshavinin në Juventus.
/JUVENEWS.TK/