18 mars 2011

Juventus e dëshiron Spalletin

Juventus do të bëjë gjithçka për ta bindur Luciano Spalletin që të largohet nga Rusia dhe të ulet në pankinen e "Zonjës së Vjetër". Ish trejneri i Romes është më i dëshiruari nga kryesia Biankonere, dhe po mundohen me gjdo kushtë ta sjellin në Torino.

Spalleti javën e ardhshme do ta vizitoj Italin, dhe Juventus do ta shfrytëzoj shansin për ta takuar trejnerin Italian.

Edhe pse Spalleti para disa javëve ka deklaruar se është i lumtur në Rusi dhe nuk e ka ndërmend që të largohet nga Zeniti. Nëse kryesia Biankonere do ta bind Spalletin ta ndryshoj mendjen atëherë Juventus do të merë përgjegjësi për t`ja mbuluar zhbenzimet dhe për t`ja pagua dëmshpërblimin skuadres Ruse.
/JUVENEWS.TK/