03 mars 2011

Juve-Milan, arbitër Rizzoli

Nicola Rizzoli do të jetë arbitri kryesor të shtunën ne ndeshjen mes Juventus-Milan.

Rizzoli do të mbështetet nga asistentët Simone Ghiandai dhe Michele Giordano.

Arbitri i katërt është Andrea Romeo. /Juventus-Fans/