11 mars 2011

Deschamp për momentin mbetem në Marsej

Si Spalleti, ashtu edhe Didier Dechamp ka demantuar lajmin e largimit nga skuadra aktuale dhe shuan shpresat e Juventusit për një rikthim në pankinen e Juves.

Dëshiroj ti bindi të gjith sipatizuesit e Marsejt se pas kësaj sezone do të mendoj për të ardhmen, këtu jamë mirëdhe nuk kam asnjë arsye të largohem.

Kjo ka qenë përgjigjja për gazetarët të cilët kan spekuluar për një kalim të mundshëm në Juventus. Sipas kësaj kuptohet se Dechamp e ka mbullur deren deri në fund të këti stinori, më pas mund të ndodh gjithë çka.
/JUVENEWS.TK/