21 mars 2011

Del Piero pranë zgjatjes së kontratës

Alessandro Del Piero duket se është shumë pranë vazhdimit të kontratës me Juventusin, pasi vetë lojtari ka thënë se palët e përfshira kanë qëllim të njëjtë.

“Fjalët e mia, fjalët e presidentit dhe atyre të klubit kanë qenë gjithmonë të qarta dhe objektivi ynë nuk ka ndryshuar”.

“Nuk ka opsione tjera për mua dhe unë do të isha shumë i lumtur të vazhdoja të luaj këtu”.

“Ende nuk kam nënshkruar asgjë, sepse janë disa çështje më urgjente për momentin. Fillimisht duhet të dalim nga kjo situatë e vështirë”, ka thënë kapiteni legjendar për Tuttosport.
/JUVENEWS.TK/