10 mars 2011

Del Neri është duke u përpjekur për të 4-3-3?

Jemi në pritje të ndeshjes Cesena-Juventus, një ndeshje e veçant për Juventusin i cili kërkon tri pikët e plota si dhe ta përmirsoj gol dallimin.

Për momentin nuk ka skuader që për Juventusin është një pikë e lehtë dhe pikërisht trejneri Del Neri po mendon ta ndryshoj formacionin.

Del Piero ka lënë të kuptohet në disa nga deklaratat e tij këtë javë, kurse "LA GAZZETTA DELLO SPORT" bënë të ditur se Del Neri kundër Cesenes mund të provojë formacionin 4-4-3, ku në sulëm mund të jenë Del Piero, Matri dhe Krasic. Në mesfushë vend do të zinte iriu 19 vjeqar Marcel Buchel i cili pritet ta zavendesoj Melon, po ashtu flitet se Storari mund të jetë ne formacionin startues, përshkak se Buffon nuk është i gatshë se sa duhet.
/JUVENEWS.TK/