22 mars 2011

Buffon është shumë herët për të folur për të ardhmen time

Gianluigi Buffon ka bërë një deklaratë në të cilën komentet mbi të ardhmen e tij në Juventus, dhe thotë se skuadra duhet të bëjë më të mirë të tyre në ndeshjet e ardhshme..

Para disa ditëve është përfolur se Gianluigi Buffon do të vazhdoj kontraten deri në 2015, kurse ai sot deklaron:

A do të mbetem në Juventus? Është shumë heret të diskutojm për këtë, aktualisht ka më shumë gjëra të rëndësishme. Kemi edhe tet ndeshje deri në fundë, dhe duhet që të mobilizohemi dhe të japim 100 % nga vetvetja për ta përmirsuar rënditjen tabelare.

Gigi foli edhe për largimin e Napolit dhe të Udineses.

Nuk mundemi të ankohemi, se me pikë jemi shumë larg, ne duhet të mendojm në vetvete dhe të arrijmë sa më mirë të përfundojm këtë stinor - Deklaroj Buffon.
/JUVENEWS.TK/