01 mars 2011

Betega: Moxhit i jepja unë këshilla!

Roberto Betega ka qenë këshilltar i Moxhit dhe jo anasjelltas.

Nga ambientet e studios së emisionit “Controcampo” të dielën e kaluar, teksa është diskutuar rreth një rikthimi të mundshëm të ish-drejtuesit bardhezi, Moxhi, për të cilin është pohuar se menaxhonte emrat e merkatos, drejtuesi i emisionit Alberto Bandi e pyeti Betegën rreth kohës që ai punonte për klubin bardhezi, teksa ky i fundit citon meritat e tij:

“Këshillat e Moxhit? Sinqerisht iu them se në kohën tonë isha unë që i jepja këshilla atij, Zidanen isha unë që e pashë i pari. Kriza e Juves? Jam skeptik për një revolucion të ri”.
/JUVENEWS.TK/