22 dhjetor 2010

Shallke ne krizë , Marotta i interesuar për Huntelaar


Pavarësisht mohimit nga agjenti i Klaas-Jan Huntelaar , se me Juventusin nuk ka patur asnjë kontakt , sipas " Sky Sport 24 " , klubi i Shallke 04 , ka hyrë ne krizë financiare,dhe klubi është i gatshëm ti largojë disa lojtar nga skuadra.
Thuhet se ne janar mund te largohet edhe Holandezi , Huntelaar.
Marotta është duke e përcjellur situaten e Shallkes , dhe deshiron qe ne Juventus ta transferoj ish sulmuesin e Milanit.