27 dhjetor 2010

Nuk do të ndodhë shkëmbimi Amauri-Gilardino

Agjenti dhe këshilltari i transferimeve, Ernesto Bronzetti, ka mohuar spekulimet për një shkëmbim të mundshëm në mes të Amaurit dhe Alberto Gilardinos.

Juventusi është në kërkim të një sulmuesi tipik, duke qenë se Amauri nuk po arrin të tregojë formën e kërkuar, ndërsa shtypi italian spekulon se Gilardino është shënjestra e Bianconerëve.

“Amauri nuk planifikon të largohet nga Torino”, ka thënë Bronzetti Sky Sport 24, duke shtuar se ajo që thuhet në lidhje me shkëmbimin është “një trillim i pastër”.