28 dhjetor 2010

Juve po kthehet në punë. Në Vinovo edhe Marotta

Për Juventusi pushimet përfunduan sot në ora 11:00, kur Bianconerët kanë filluar të parë përgaditjet për stinorin që po i pret.

Në Vinovo gjithashtu i pranishëm ishte edhe menaxheri i përgjithshëm Giuseppe Marotta (Drejtori Sportiv).

Në këtë fushë të pranishëm ishin edhe: Storari, Manninger, Konstandini dhe Gigi Buffon që tani është kthyer në stërvitje me shokët e tij. Ekipi ka punuar më parë në palestër në terren dhe pastaj të mbuluara me plastike, atëherë, lojtarët kanë arritur në kampin kryesore në grupe të vogla dhe kanë përkrahur një numër të testeve atletike. Në këtë pjesë të stërvitjes që u ndoq nga vetëm Del Piero, Marchisio dhe Pepe, të cilët ishin në palestër. Fushën e ka rishikuar edhe Amauri i cili ka punuar veç e veç, gjithashtu duke filluar për të rifituar besimin me topin. Në pasdite ai i pergjigjet, në sesionin e dytë të ditës do të fillojë në orën 15.00.