29 dhjetor 2010

Juventus, dhe Lazio të interesuar për Frederico Macheda

Sulmuesi Italian ka deklaruar se pranon të largohet nga Manchester në formë huazimi, pas deklaratës së tij skuadra të mdhaja kanë shfaqur interesimin e tyre.

Sulmuesi i Manchester United Frederico Macheda duket se mund të kthehet në Italy pasi që Manchester i ka dhënë dritën e gjerlbërt që të huazohet në ndonjë skuadër deri në fund të sezonës.

Raportohet se shumë skuadra janë pas tij, por do të jetë shumë vështirë që të bëhet një transfer i plotë pasi që Manchester janë në gjendje ja japin vetëm në formë hauzimi.

Juventus, Inter, Fiorentina, Lazio, Genoa dhe Udinese të gjitha këto klube janë të interesuara për shërbimet e tij.