25 dhjetor 2010

Urime 4 vjetori..

Ne emer te mira tifozeve Biankoner qe vizitojn web faqen tone GrandeJuve, sot urojm 4 vjetorin e themelimit te web faqes informative Telegrafi.Com.

Urojm qe ky web te kete suksese edhe ne te ardhmen, ne si GrandeJuve jemi mirnjohes per punen qe e beni ju dhe stafi juaj per mira vizitor qe ju vizitojne.

URIME TE PERZEMERTA GRANDE-JUVE.TK