27 dhjetor 2010

Sissoko ne Shallke 04 ?


Mohamed Sissoko është më larg nga Juventus dhe largimi është i pashmangshëm. Të paktën sipas thashethemeve nga Gjermania, dhe të marra nga Calcionews24.com. Gazetat Gjermane japin gati te bërë transferimin e Sisokos në Schalke 04. Skuadra e Gelsenkirchen eshte e gatshme për të shpene mesfushorin Juventin në Bundesliga.