31 dhjetor 2010

Viti 2011 , per Juventusin e verteta e 5 muajt e pare

Gjithcka ne 5 muajt e pare , decizive per Juventusin ne te gjitha aspektet , si ne fushe ashtu dhe jashte saj .

1) Ne Fushe per Scudetton dhe Coppa Italia - Mundesite jane te mira , duhet shume pune dhe vendosmeri , vazhdimesia e fitoreve do e dergojne larg Juven .

2) Ne pallatet e Napolit per te rrikthyer Scudetton e vitit 2006 - Pas shume seancave gjasat per tu rrikthyer Scudettoja dhe egzistojne .

3) Nje vend per ne Champions League 2011/2012 - Si objektiv te pare qe kishte skuadra ne fillim te ketij sezoni .

4 ) Kontrata e Del Pieros - Ne Qershor i skadon kontrata , dhe pritet te shohim se cka do te beje legjenda e klubit .

5 ) Buffon - Storari - Del Neri - Kjo treshe do te jene ne lufte ne brendeshme , Kush do luaje startues , kush jo , e Detyra me e veshtirre mbetet per Del Nerin . 

Pra nga Janari e Deri me fillimin e Qershorit Skuadra do perballet me keto lloje situatash .

~ Te mos harrojme se ne Gusht do te jete gati dhe Stadiumi i Rri .

Pra sic ka thene dhe Del Piero , Kielini , Markizio do te jete viti 2011 viti i Juventusit