30 dhjetor 2010

City nuk dëshiron të bisedoj për Serbin Kolarov

Zonja e Vjeter po dëshiron që serbin Aleksandro Kolarov ta rikthej përsëri në Itali, mirpo Manchini nuk dëshiroj të ndëgjoj për kë të transferim.

Ideja e Juves është huazimi i Kolarov deri në fund të stinorit, mirpo Roberto Manchini e konsideron serbin si një futbollist me vlerë dhe e konsideron të nevojshëm për rrugtimin drejt titullit në Angli.

Juventusi dëshiron që Serbin ta rikthejë në formë të duhur për t`i ndihmuar Juves drejt suksesit në kë të gjysëm sezon të mbetur..

Kolorov është 25 vjeqar, dëshira e ti është të mbetet në Angli, që do të thotë se Marotta duhet të kërkoj një tjetër futbollist që do të ndihmoj mbrojtjen e Juves deri në fund të stinorit. - Përktheu Grande-Juve.Tk