27 dhjetor 2010

Del Neri - Do të ishte idiotizëm nëse shitet Buffon-i

Trejneri i Juventusit, Luigi Del Neri ka deklaruar se idea për shitjen e Buffonit do të jetë një idiotizëm, ai është një ikon e klubit..

Konflikti Del Neri - Buffon, kishte ardhur pas një deklarate të bërë nga Del Neri i cili kishte deklaruar se Buffon duhet të luftojë për një vend në formacionin baz të Juves - për këtë deklarat, Buffon ishte përgjigjur duke thënë se e respektoj vendimin e trejnerit.

Nuk mundemi të diskutojmë për një kampion sepse menjëher kemi spekulime ne shtypin vendor dhe ndërkombëtar, ata po mendojn se unë nuk e di që Buffon është më imiri në botë, mirpo unë nuk jamë budalla, Buffoni në 10 vitet e fundit ka mësuar edhe trejnerët se si duhet të stërvitet një Portjer.

Sa i perket ides për shitje te Buffonit, do te jetë një idiotizem nëse një gjë i till do të ndodh, ai është nje ikonë e Juves dhe ka vlera të mëdha - Ka deklaruar Del Neri (përkthyer nga GrandeJuve).