31 dhjetor 2010

Del Neri: Mund t’a arrijmë Skudeton

Viti 2010 i mahnitshëm dhe një 2011 plot përspektivë për Luigi Del Nerin, i cili është i përqendruar në të ardhmen për pjesën e dytë të sezonit.

“Sot festoj një vit të mahnitshëm në aspektin personal, së pari i’a dola me Sampdorian që më mundësoi të vija në Juventus, në klub prej më të mëdhenjëve në botë.

Pjesa e parë e sezonit bëri që ne të gjendemi në vendet e para në tabelë dhe kjo na garanton në të ardhme të ndritur në pesë muajt e ardhshëm.”

“Qëllimi ynë është t’a fitojmë qdo lojë, duke e ditur se nuk do të jetë lehtë, por gjithashtu duke qenë të sigurt se mund t’a arrijmë këtë. Dëshiroj që t’ia uroj vitin e ri të gjithë fansave të futbollit, e në veçanti atye të Juves të cilët na mbështetën gjatë gjithë kohës duke na dhënë energji për edhe më shumë punë. Urime Vitin e Ri.” përfundoi mesazhi i Del Nerit.