27 dhjetor 2010

Agjenti i Del Piero-s dhe Juventus janë ne bisedime për ta vazhduar kontraten e Del Piero-s

Duket se mes klubit dhe Alex Del Piero-s ka përpjekje te vazhduëshme për ta gjetur një marrëveshje qe siq ka thënë edhe Angelli " Për ti kënaqur kërkesat e klubit dhe lojtarit ".
Sipas "Corriere dello Sport " pengesa për rinovimin e kapitenit janë 1 milion euro , agjenti i lojtait dhe vëllai i tij Stefano , i kanë kërkuar 3 milion euro, por Marotta është i gatshëm ti japë vëtëm 2 milion euro.