30 dhjetor 2010

Super Grande Juve Liga

Perfundon afati per te luajtur per Dy javet e fundit ne SUPER GRANDE JUVE LIGA, afati i fundit ishte 30.12.2010.

Super Grande Juve Liga - Ju informon se Rezultatet e Javes 17 dhe 18, to ti publikoj me 10 Janar, ne 9 vjetorin e themelimit të Grande Juve - do te shperblehen edhe Fituesit..

Se si luajten per Javen 17 dhe 18 shikoni me poshte:


MILAIM RUSHITI

Genoa - Lazio (x)
Palermo - Sampdoria (1)
Arsenal - Manchester City (2)
Everton - Tottenham (1)
Athletic B - Deportivo (1)
Mallorca - Hercules (x)
Rangers - Celtic (x)
Sampdoria - Roma (x)
Napoli - Juventus (2)
Cesena - Genoa (x)
Real Madrid - Villarreal (1)
Real Sociedad - Sevilla (2)
Osasuna - Getafe (1)
Sporting - Braga (1)

BESLIND DRAGUSHA

Genoa - Lazio (1)
Palermo - Sampdoria (1)
Arsenal - Manchester City (x)
Everton - Tottenham (2)
Athletic B - Deportivo (1)
Mallorca - Hercules (1)
Rangers - Celtic (1)
Sampdoria - Roma (2)
Napoli - Juventus (2)
Cesena - Genoa (1)
Real Madrid - Villarreal (1)
Real Sociedad - Sevilla (2)
Osasuna - Getafe (1)
Sporting - Braga (x)

Shkelzim Halimi

Genoa - Lazio (2)
Palermo - Sampdoria (1)
Arsenal - Manchester City (1)
Everton - Tottenham (2)
Athletic B - Deportivo (1)
Mallorca - Hercules (2)
Rangers - Celtic (1)
Sampdoria - Roma (2)
Napoli - Juventus (2)
Cesena - Genoa (2)
Real Madrid - Villarreal (1)
Real Sociedad - Sevilla (2)
Osasuna - Getafe (2)
Sporting - Braga (1)

Arjan Ramadani

Genoa - Lazio (x)
Palermo - Sampdoria (1)
Arsenal - Manchester City (1)
Everton - Tottenham (x)
Athletic B - Deportivo (1)
Mallorca - Hercules (1)
Rangers - Celtic (1)
Sampdoria - Roma (2)
Napoli - Juventus (2)
Cesena - Genoa (x)
Real Madrid - Villarreal (1)
Real Sociedad - Sevilla (2)
Osasuna - Getafe (2)
Sporting - Braga (1)

Rilind Kastrati

Genoa - Lazio (2)
Palermo - Sampdoria (x)
Arsenal - Manchester City (1)
Everton - Tottenham (1)
Athletic B - Deportivo (1)
Mallorca - Hercules (1)
Rangers - Celtic (2)
Sampdoria - Roma (2)
Napoli - Juventus (2)
Cesena - Genoa (2)
Real Madrid - Villarreal (1)
Real Sociedad - Sevilla (2)
Osasuna - Getafe (2)
Sporting - Braga (1)

BesLind Kastrati

Genoa - Lazio (2)
Palermo - Sampdoria (1)
Arsenal - Manchester City (1)
Everton - Tottenham (1)
Athletic B - Deportivo (1)
Mallorca - Hercules (1)
Rangers - Celtic (x)
Sampdoria - Roma (x)
Napoli - Juventus (2)
Cesena - Genoa (1)
Real Madrid - Villarreal (1)
Real Sociedad - Sevilla (2)
Osasuna - Getafe (1)
Sporting - Braga (1)

Labinot Ademi

Genoa - Lazio (2)
Palermo - Sampdoria (1)
Arsenal - Manchester City (1)
Everton - Tottenham (x)
Athletic B - Deportivo (1)
Mallorca - Hercules (1)
Rangers - Celtic (1)
Sampdoria - Roma (x)
Napoli - Juventus (x)
Cesena - Genoa (x)
Real Madrid - Villarreal (1)
Real Sociedad - Sevilla (1)
Osasuna - Getafe (1)
Sporting - Braga (x)

Entrit Mustafa

Genoa - Lazio (X)
Palermo - Sampdoria (1)
Arsenal - Manchester City (1)
Everton - Tottenham (X)
Athletic B - Deportivo (1)
Mallorca - Hercules (1)
Rangers - Celtic (1)
Sampdoria - Roma (2)
Napoli - Juventus (2)
Cesena - Genoa (1)
Real Madrid - Villarreal (1)
Real Sociedad - Sevilla (2)
Osasuna - Getafe (1)
Sporting - Braga (2)