30 dhjetor 2010

Bonucci: Duhet të vazhdojmë më këtë ritëm

Mbrojtësi i Juves Leonardo Bonucci ka përsëritur fjalët e Andrea Agnelli dhe Luigi Del Neri, se Juventus dëshirojnë ta fitojnë skudeton dhe duhet të vazhdojnë me fitore.
Agnelli dhe Del Neri besojnë se gjigantët nga Torino gjenden në pozitë shumë të mirë që ta fitojnë kupën e italisë dhe skudeton.

“Jam përmirsuar shumë, duke luajtur së bashku me Chiellinin”

“Duhet të vazhdoj të lauj mirë për Juventusin dhe për ekipin kombëtar.”

“Duhet ta vazhdojmë të luaj mirë, duhet të kemi mentalitetin e duhur në fushë. Duam të fitojmë, fjalët e presidentet dhe të trajnerit na motivojnë neve dhe është ajo cfarë të gjithë besojnë në Vinovo”