29 dhjetor 2010

Juventus nuk kanë nevojë për Sulmues

Luciano Moggi deklaron se Juventus nuk ka nevojë që të shpendzojnë për një sulmues në afatin e transfereve dimrore.

Luciano Moggi ka këshilluar Juventusin që ti ndryshojnë planet në lidhje me transferimin e ndonjë sulmuesi në Janar pasi që sipas tij nuk kanë nevojë për një sulmues.

Raportet sygjerojnë se Juventus janë të interesuar për sulmuesin e

Fiorentinës Gilardino dhe të Sampdorisë Pazzini.

Moggi beson se Juventus duhet të vazhdojnë me sulmin që kanë.

“Nuk besoj se kanë nevojë për një sulmues në Janar. Ata kanë Iaquinta që është mjaft i mirë”

“Gjithashtu Amuarin, që do të jetë një rezervë e mirë. Plus Fabio Quagliarella dhe Milos Krasic”

“Juventus janë duke luajtur më mirë se që është pritur. Do të prisja deri në qershor për të bërë transfere”