31 dhjetor 2010

Gëzuar 2011

Ju uroj të gjithë antarëve që e festojnë festën e Vitit të Ri pa marrëparasysh cilës përkatësi fetare janë (duke përfshi këtu dhe Muslimanët). Ju dëshiroj si juve antarë por edhe të gjithë njerëzve, paqe, tolerancë dhe dashuri ndërmjet vete siq tregohet në festa, por të mundohemi bashkarisht që një gjë të tillë ta tregojmë edhe ditët tjera jo vetëm ato festive. Shpresoj viti i ardhshëm të jetë më i mirë për të gjithë ju dhe familjarët që ju qëndrojnë afër çdo herë në çdo çast emocional (gëzim, hidhërim etj)! Ju uroj të gjitha të mirat dhe shpresoj vitin e ardhshëm të kenë mundësi edhe ata (të cilët kanë dëshirë por nuk kanë mundësi) t'a festojnë! Dhe ju lus të gjithë ju që festoni që të mos e teproni e të mos kontrolloni veten, kur mungon vetëkontrolli gjithmonë ndodh e gabuara, e papritura.

"Paqe, dashuri dhe begati në shtëpitë e Shqiptarëve" - Me respekt Milaim Rushiti / Grande-Juve.tk