29 dhjetor 2010

Amauri nuk do të largohet

Sulmuesi i Juves Amauri do të mbetet në klub, thekson agjenti i tij.

Sulmuesi i Juves Amauri duket se është lojtar i panevojshëm kohve të fundit, por agjenti i tij mohon se ai do të largohet nga klubi në Janar.

30-vjecari supozohet se do të kaloj në Fiorentina në një marrëveshjë që Juventus ta marrin Gilardinon.

“E perjashtoj cdo mundësi që Amauri të largohet nga Juventus”

“Ai dëshiron të qendroj në Torino dhe ta ndihmoj skuadrën. Nuk e di se nga po vinë këto raporte, por besoj që ato janë vetëm sa për ti shitur gazetat.

Admirimin që i bon drejtori i Fiorentinës nuk më befason, ai ka njohuri shumë për futboll.

Amauri ka pasur 8 paraqitje për Juventusin këtë sezon, dhe nuk ka shënuar asnjë gol.