27 dhjetor 2010

Marchisio: Kurrë nuk do t’a veshja fanelën e Interit

Mesfushori i Juves Claudio Marchisio ka krahasuar vetën e tijë me Pavel Nedved i cili e refuzoi Interin vitin e kaluar, duke qartësuar se ai kurr nuk do të mund ta shihte vetën në ndërresën Zi e Kaltër.
Gjersa 24 – vjeçari ishte në mes të negociatave për nënshkrim të ri me Juven, ndërhyri Inter e cila i ofroi kushte me të favorshme këtij talenti verën e kaluar.
“Inter? Jam sikur Nedved, nuk e shoh veten në ndërresën e Neruazurëve,” tha Marchisio për ‘Il Giorno’.
“E di se kishte disa kontakte. Isha i kënaqur që një ekipë që kishte fituar gjithçka po interesohej për mua. Por gjithsesi me zemer jam Biankoner dhe shpresoj t’a vazhdoj kontratën së shpejti, pse jo do të firmosja për jetë me Juven.” përfundoi talenti i akademisë Juventine.