23 dhjetor 2010

La Repubblica: Gilardino lojtar i Juventusit në korrik

Sipas gazetes "La Republica" , Gilardino dhe Juventus kanë aritur një marrëveshje, duke filluar nga korriku i vitit te ardhshëm.
Eshtë gjetur marrveshja midis palëve, dhe tani duhet të mbyllet mareshja me Fiorentinen pas pushimeve.
Marotta dhe Corvino do ti rregullojnë kushtet ekonomike dhe Gilardino do te transferohet ne Juventus.
Qe nga korriku ,  jo nga janari, Gilardino do jetë sulmuesi i ri i Juventusit.