23 dhjetor 2010

Juventus e interesuar pë Muller dhe Kroos

Juve po i kushton shumë vemendje lojtareve te rinjë.

Marotta dhe Paratici i kan vënë sytë në dy lojtarët e Bayern M. ,Thomas Muller (21 vjeqar) dhe Toni Kroos (20 vjeqar).

Qellimi eshte qe këta lojtar te blihen ne verë , e jo ne janar për arsye ekonomike , pasi qe nuk ka te holla te mjaftushme ti bindin Bavarezet.