23 dhjetor 2010

Del Piero: Dua që viti 2011 të jetë i paharruar

Kapiteni legjendar i Juventusit, Alessandro Del Piero, shpreson se viti 2011 do të jetë një vit i paharruar për Bianconerët.

“Të dashur miq, ne jemi këtu tani…është momenti t’ua urroj vitin e ri dhe shpresoj se po kaloni periudhë vërtet festive”.

“Shpresoj se këto ditë festive janë prelud që viti 2011 të jetë i paharruar. Unë dua të falënderoj të gjithë tifozët që kanë qenë aq pranë meje këtë vit”, theksoi Del Piero për faqen zyrtare të klubit.