23 dhjetor 2010

Buffon: Mund të luaj edhe 10 vjet


Gianluigi Buffon ka thënë se ai është te Juventusi për një periudhë të gjatë kohore dhe bëri të qartë se ai mund të luajë së paku edhe një dekadë.

“Nga çfarë kam parë përreth, unë mund të luaj deri në moshën 45 vjeçare. Juventusi? Në korrik unë kurrë nuk kam besuar se do të arrijmë rezultate të tilla për kohë aq të shkurtër, por unë jam demantuar dhe tani jam i kënaqur”.

“Unë shpresoj të rikthehem në formën më të mirë, për të qenë i gatshëm për beteja të reja. Unë nuk kam frikë, pasi mund të rikthehem në atë që kam qenë më parë”, u shpreh Buffon.