14 mars 2011

Mazzarri i lirë të kalojë te Juve

Presidenti i Napolit, Aurelio De Laurentiis, ka nxitur spekulime se Walter Mazzarri mund të largohet në fund të sezonit, vetëm një javë pasi deklaroi se trajneri ishte i paprekshëm.

Juventusi është i interesuar për trajneri italian, pas mossuksesit të Luigi Del Neri, ndërkaq De Laurentiis ka thënë se nuk do ta ndalojë largimin e Mazzarrit.

“Nëse ai vjen tek unë një ditë dhe më thotë se dëshiron të largohet, atëherë ka shumë zgjidhje dhe shumë ide të tjera të cilat mund t’i realizoj”, ka thënë presidenti i Napolit.
/JUVENEWS.TK/