09 mars 2011

Del Piero: Së bashku, ne kërkojmë një rrugëdalje nga kriza

Alessandro Del Piero ka folur për tifozët nëpërmjet web faqes zyrtare të kapitenit. Është e vërtet se për një kohë të gjatë Del Piero asgjë nuk ka shkruar si dhe nuk është përgjigjur Tifozëve, ky është një përgjigjje për ta:

Përshëndetje miq, Si jeni?

Ju mund të vëreni se në kohën e fundit nuk kam biseduar shumë (po mendoj në atë që dëshiroj ta ndaj me ju përmes web faqes personale apo Facebook-ut), mirpo egzistojn momentet kur duhet shumë pakë të bisedohet, dhe për t`ju dhënë hapsir disa pinve më të rendësishme.

Po mendoj në periudhën që po e kalojm unë dhe Juventusi. Sa i përket lojrave jamë pran asaj që kam deklaruar pas ndeshjes Juve-Milan, po vazhdoj stervitjet me bashklejtarët e mi dhe po kërkoj dalje nga kjo situat. Ne jemi të unifikuar të gjithë sa i përket këtij objektivi.

Faleminderit për afërsinë dhe mbështetjen, e cila gjithashtu tregon se ndihem mirë. Kjo është shumë e rëndësishme.

Ne dëgjojmë së shpejti - Alessandro Del Piero
/JUVENEWS.TK/