21 mars 2011

Buffon: “Për merkaton ka kohë”

“Duhet të mendojmë vetëm për ne”. Kështu flet Buffon pas hyrjes në Coverciano.

“Për sa i përket merkatos dhe dëshirës time për të qendruar, është e kotë që të flasim tani. Ka gjëra më të rëndësishme përpara. Duhet të mundohemi që këto javë të mbetura, të rekuperojmë sa më shumë vende në klasifikim”.

Nuk mungojnë komplimentet për skuadrat që ndodhet mbi Juventusin në klasifikim:

Nuk ka keqardhje, por duartrokitje për ata, sidomos në nivel drejtimi të skuadrës”- kështu e përmbyll ligjëratën Buffon, i cili me këto fjalët e fundit, hedh padyshim një thumbim për drejtuesit e Juves dhe merkatos së pamenduar mirë. /fcjuventus-news/