21 mars 2011

Aquilani në qershor do të transferohet përfundimisht në Juventus

Agjenti i Aquilanit, Franco Zavaglia, ka folur për mikrofonat e Radio "Manà Manà" dhe ka thënë se Aquilani do të transferohet përfundimisht në Juventus në qershor.

"Më 30 qershor, Juventus do ta blejë përfundimisht Aquilanin. Unë mendoj se pobleme nuk ka. Juve do të kërkoj zbritje, por sigurisht që mund ta marr lojtarin me tre ose kater këste, kështu që Aquilani do të transferohet përfundimisht në Juventus më 30 qershor," perfundoi agjenti i tij. /Juventus-Fans/