21 mars 2011

Champions League - përballjet

1/4 e finales sË Champins League

Takimet e Para 05/06.04.2011

Real Madrid - Tottenham ?-?
Inter - Schalke 04 ?-?
Barcelona - Shakhtar Donetsk ?-?
Chelsea - Manchester United ?-?

TakimeT Kthyese 12/13.04.2011

Tottenham - Real Madrid ?-?
Schalke 04- Inter ?-?
Shakhtar Donetsk - Barcelona ?-?
Manchester United - Chelsea ?-?

1/2 e finales sË Champins League

Takimet e Para 26.04.2011

Real Madrid/Tottenham - Barcelona/Shakhtar Donetsk ?-?
Inter/Schalke - Chelsea/Manchester United ?-?

TakimeT Kthyese 03.05.2011

Shakhtar Donetsk/Barcelona - Tottenham/Real Madrid ?-?
Manchester United/Chelsea - Schalke 04/Inter?-?

Finalja zhvillohet më 28.05.2011 në Wembly të Londres, kurse të gjitha rezultatet tjera i gjeni në webin ton dhe tuajin: www.JuveNews.TK Ju mirpresim...