04 nëntor 2010

Të ftuarit e Del Nerit për ndeshjen kundër Salzburg

Janë ftuar gjithsej 19 lojtarë nga Luigi Del Neri për ndeshjen kundër Salzburg.
Mungon Felipe Melo. Të lënduar Chiellini, Traore, Manninger, Grygera, Rinaudo, De Ceglie, Lanzafame, Martinez dhe Iaquinta. Aquilani dhe Quagliarella nuk kanë të drejtë të luajnë në EL. Shumica e skuadrës janë nga Primavera.

Lista e plotë:
2 Motta
5 Sissoko
8 Marchisio
10 Del Piero
11 Amauri
19 Bonucci
23 Pepe
27 Krasic
30 Storari
31 Costantino
33 Legrottaglie
35 Buchel
36 Giandonato
37 Boniperti
38 Libertazzi
39 Camilleri
41 Giannetti
45 De Paola
46 Liviero