19 nëntor 2010

Zamparini - Pastore nuk do te kaloj ne Juventus

Presidenti i Palermos, Zamparini ka hedhur posht te gjitha mundesit e kalimit te Javier Pastores ne Juventus..

Juventus nuk deshiron te hargjoj mara te shumta per lejtarin siq eshte Pastore, keshtu qe ai edhe vitin tjeter do te jete ne Palermo.

Pastore ka kontrat deri 2015 dhe nuk eshte e arsyshme te kaloj as kun e as ne Juventus ka deklaruar Zamparini..

Sipas shtypit italian qmimi i Pastores eshte 70 milion Euro..