23 nëntor 2010

Nga Gjermania: Benzema lojtar i Juventusit !

Nga Gjermania flitet se sulmuesi i Real Madrid, Karim Benzema është tashmë lojtar i Juventusit.

Sipas 4-4-2.com, Juventus dhe Real Madrid kanë arritur marveshje të fshehtë për transferimin e Benzemas në Torino që në janar.

Sulmuesi Francez refuzon të flasë për media për shkak se sipas web faqes gjermane, thuhet se marveshja tashmë është arritur. Benzema në janar do ti bashkohet

Juventusit si formë huazimi me të drejtë blerje prej €22milion.