23 nëntor 2010

Prandelli: Buffon mund të bëhet politikan

Përzgjedhësi i Italisë në futboll, Cesare Prandelli, llogarit se Gianluigi Buffon mund të bëhet politikan pas përfundimit të karrierës si futbollist.

Buffon është duke u përballur me një lëndim që nga Kupa Botërore dhe tashmë një kohë të gjatë ka munguar në portën e Juventusit. Ndërsa, Prandelli thotë se Buffon mund të jetë një politikan i mirë pas përfundimit të karrierës.

“Nga futbollistët të cilët për momentin janë aktivë, besoj se Buffon ka personalitetin të bëhet politikan”, ka thënë Prandelli.