19 nëntor 2010

Balazs - kerkohet per ne Janar

Sulmuesi i PSV-se, Balazs Dzsudzska mund de veshe fanellen e Juves edhe ne janar. Pas lendimit te rend te Amaurit icili per kete seson nuk din te gjeje golin.

Juventus ka nevoj per nje sulmues i cili shenon mbi 20 gola, deri sa Juve ka nevoj per nje sulmus te tille PSV ka nevoj per para dhe do te kete mundesi ta shet futbollistin e vet..

PSV, veq ka shitur futbollistin kryesor Ibrahim Affelay drejt Barcelones..

Balazs me tekniken e tije i perngjan Krasicit, perveq kesaj Balazs mund te luaj edhe si mesfushor i krahut te majt ku Juventusit do ti pershtatet..

Pershkak te numrit te madhe te lendimeve, Del Neri eshte detyruar tju ndreshoj pozicionet disa futbollisteve, SPSH - Marchisio eshte detyruar te luaj si mesfushor i krahit te majt, Juve ka munges te nje ansori te majt, kurse Balazs do te jete futbollist ideal ku Del Neri dote kishte ne dispozicion..

Realizimi i transferimit nuk do te ishte i veshtir, siq flitet ne PSV, ajo ka nevoj per para kurse ne anen tjeter shuma e tehollave nuk do te jete problem per Juven..

Marrotta duhet te paguaj 10 milion per Balazs..