25 nëntor 2010

Nedved i ngazëllyer nga potenciali i Juves

Drejtori i ri sportiv i Juventusit, Pavel Nedved, thotë se ai është i ngazëllyer nga ekipi që ka në dispozicion trajneri Gigi del Neri.

Nedved është i bindur se Juventusi ka shumë hapësirë për përmirësime dhe është i ngazëllyer nga potenciali i tyre.

"Ky është një ekip të cilin vërtet e pëlqej dhe ka shumë hapësirë për përmirësim. Milos (Krasic) është një djalosh i shkëlqyeshëm, nuk mund të them nëse është më i mirë se unë. Por sigurisht se ai është shumë më i shpejtë!", ka thënë Nedved.