19 nëntor 2010

Pergaditjet per takimin me Genoan

Juventus sot ka zhvilluar stervitje ne prag te takimit me Genoan, takimi do te luaj te tiellen ne ora 12:30, ku Juventus luan per here te pare ne kete termin..

Per shkak te keti termini edhe sot ka ndryshuar edhe termini i strevitjes, ata kan grene mengjes ne ora 9-30, kurse ne fushe jan paraqitur ne ora 12-30, ne te njejten kohe kur do ta zhvillojn ndeshjen me Genoan..

Milos Krasic, Claudio Marchisio dhe Fabio Groso kane stervitur sebashku me futbollistet tjere, kurse Marco Motta ka stervitur vet..

Sot ne Vinovo tribunat ishine perplot shikues pasi qe ne fushat e gjelbera ishin edhe terinjet e skuadres nga Shkolla e Juventusit..