22 nëntor 2010

Urime Ditlindja per Iaquinten

Dje me 21.11.2010, Iaquinta mbushi 31 vjet, mirpo deshtoj te shenoj gol ne ndeshjen Genoa-Juventus 0-2.

Iaquinta kishte nje rast 100 % perte shenuar mirpo deshtoj...

Ai dje kishte dy gezime, mirpo mese shumti ju gezua fitores se Juves se sa ditlindjes edhe pse pat rastin qe ditlindjen ta festoj me nje gol..

Ne si staf i GrandeJuves ja urojm ditlindjen dhe shpresojm qe gabimet e Iaquintes mos te perseriten..

Ai kete vite ka deshtuar shume here, vlen te permendet penalltia e humbur kunder Bolognies..