19 nëntor 2010

Inter me se shumti ka kontaktuar me refer

Ne gjykaten e Napolit ka deshmuar Paolo Bergamo, i cili ka qen perzgjedhes per Refer..

Ai ka deklaruar se telefonatat me te shumta kan qen nga interi, diskutimet ishit me ish presidentin Faketi te cilat jane fshehur ne vitin 2006

Inter me se shumti ka telefonuar, as njeher nuk kan fituar dhe gjithnje jan ankuar. Ne kemi pasur shume telefonata prej te cilave te gjitha kan qene te njohura, qe federata te kete arsytim se kush ka diskutuar me refer ka deklaruar - Bergamo..

Thuhet se ato telefonata kan qene te dorzuar ne polici mirpo ato jan larguar..

Moggi eshte denuar vetem per nje telefonat, kurse telefonatat e interit jane larguar nga policia vetem perta denuar Juven ka deklaruar Bergamo..

Gjykimi do te vazhdoje edhe neser, Moggi dhe mbrojtja e tije kan sjellur mbi 300 telofonata te cilat e akuzojn interin, po ashtu edhe Galiani icili ka pere presion ne refer ne dy vitet e fundit, gjithashtu edhe qat periudhes se Calciopolit..

"GRANDEJUVE" - sa po me duket drejtesia po troket ne deren tone..