22 nëntor 2010

Moggi: Vetëm Calciopoli i ri mund ta ringjallë Interin e mbaruar

Interi është bërë tym, i djegur nga Rafael Benitez që ka shkatërruar perandorinë e ndërtuar nga Jose Mourinho dhe madje një Calciopoli i dytë nuk do të mjaftonte që Interi ta shuajë zjarrin e spanjollit, mendon Luciano Moggi.

“Interi është i mbaruar. Përfitimet e tyre nga Calciopoli kanë marrë fund. Dhe jam i sigurt se Moratti vet e shkaktoi këtë duke e zëvëndësuar Mourinhon me një trajner diametralisht të kundërt, Benitezin. Ekipi është shndërruar nga një anije luftuese në një barkë të dobët”.

“Që të fitojë përsëri, Moratti ka nevojë për një Calciopoli të ri…”, deklaroi Moggi për Gold TV.